Dakvensters en koepels voor meer licht

Zin om uw zolder als woonruimte te gebruiken ? Met een optimale lichtinval ? VCB is uw ervaren vakman voor de plaatsing van dakramen en koepels. Diverse fabrikanten brengen een waaier aan kwaliteitsproducten op de markt. Wij kunnen u dan ook heel wat oplossingen aanbieden om woonruimten onder het dak in te richten.  Met uw wensen en onze input komen we tot de keuze van het gepaste dakvenstertype, de juiste maat en de geschikte plek van inbouw. Wij plaatsen alle types dakvensters en koepels. U kan bij ons ook terecht voor het installeren van een rolluik en/of zonnewering op bestaande dakramen. We laten ons zelden door een opdracht afschrikken. Kennis van zaken en kwaliteit zijn onze topprioriteit.

U kan op ons ook beroep doen voor alle herstellingen. Zoals het plaatsen van een volledig nieuw inbouwkader. VCB staat steeds voor een professionele installatie met een nauwkeurige afwerking en dit tegen een concurrentiële prijs. Contacteer ons vandaag nog. Wij komen bij u ter plaatse en maken een gedetailleerde offerte op voor uw dakramen.  Volledig gratis!

VCB dakwerken is niet alleen uw specialist in schuine en platte daken, maar levert ook de beste kwaliteitservice in gevelbekleding, zink & koperwerken en dakisolatie. We staan ook altijd klaar voor uw onderhoud en herstellingen.

Back to Top